3.07.2024 г., 15:02 ч.

Обичай се ... 

  Поезия » Гражданска
103 1 3

Обичай всяко свое сетиво

и скрито късче от душата твоя.
Обичай и наивно, и добро
и тръпка от любов, и рана своя.

 

Приемай се такъв, какъвто си -
и сложно разгадаем, и наивен.
Но винаги в сърцето си носи
емоция от извор бистър, дивен.

 

Раздавай се, но само по веднъж,
когато си разбулил правотата.
Наивно не приемай изведнъж
на лунен бряг самотен красотата.

 

Обичай всеки следващ епизод
и ролите предложени подбирай.
Но не загърбвай своя верен брод
и себе си за слабост не презирай!

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??