12.04.2017 г., 13:49 ч.  

Обичайте 

  Поезия » Любовна
581 6 7

Обичайте!
Жените си обичайте!
Без тях не смейте да сънувате...
На тях единствено се вричайте.
Обичайте ги!
И им се любувайте!
Че те са цвете...
Във градина...
Във вашата градина, с тях тъй цветна.
Едно е сам,
а друго са двамина...
Цената им не мога да пресметна.
Не може никой...
Цветната градина,
без вашата любима, посивява.
И вместо в нея да сте двама, трима...
Оставаш сам,
а радостта изтлява.
Обичайте ги!
И ще посребреят...
В ръцете ви...
Пазете ги ревниво.
Двама, влюбени,
да остареят,
заедно...
Е толкова красиво!

© Лебовски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??