26.01.2007 г., 4:19 ч.

обичам 

  Поезия
676 0 4
Обичам да  ме  галиш нежно,
да ме  целуваш бавно и небрежно,
да  ми се усмихваш тайно
и да ме обичаш безкрайно!!!

© Глория стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??