25.01.2011 г., 15:44 ч.

Обичам 

  Поезия
546 0 0

Когато не си до мен, полудявам,

светът потъва във мрак,

няколко думи безкрайно повтарям,

без теб - аз съм сирак.

Катастрофират мислите ми вечер,

липсата превръща се в страх,

сили нямам да те губя вече,

безпомощна пред любовта съм пак.

Живея, за да те обичам,

ти си раят  и порок,

след който в ада ще дотичам,

за да мога да те имам пак.

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??