Великият Вазов те прослави,
аз винаги ще те почитам,
България може да се справи,
силния ти дух обичам!
Трябва да намерим път,
по който с чест да вървим.
И ние имаме място в светът,
просто вярвай и ще се спасим!
© Георги Всички права запазени