29.11.2017 г., 23:00 ч.

Обичам, да ме обичаш! 

  Поезия » Любовна
329 0 3

Обичам да ме обичаш,
всеотдайно съкрушен!
С поглед нежен да ме следваш,
поглъщайки неволно копнеж!

Обичам да те разпадам,
и отново да те събера!
В отвъдното да ме заричаш,
твоя да съм с безкрайността! 

Обичам да ме изтръгваш 
от самата мен!
В принадлежност твоя,
да те обсебвам демонично! 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??