25.09.2020 г., 23:12 ч.

Обичам - думите са нацъфтели 

  Поезия
244 0 0

на В. Фр.

 

Обичам, но защо ли ми се струва,

че изгрева и той ли го целува,

шуми море, в краката му се гали,

и слънцето лъчите в него пали.

 

Не е любов, а бяла изненада,

и чайките край него в кръг присядат,

а мидите, в които все се крия,

разтварят  морска, огнена стихия.

 

Обичам - думите са нацъфтели,

изпивам чувството на глътки смели,

шурти любов – сред изгревни предели

и мигове в екстаза син поели.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??