23.03.2018 г., 1:29 ч.

Обичам го този свят! 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска, Друга
820 2 2

Прегръщам се в себе си, защото
преминах през небе, земя и огън.
Ще взема топлината на доброто.
Светът смирих, а себе си – не мога.
Тепърва ще се уча да обичам,
И нека да помислят, че съм луда
До обич и до болка. До безсилие.
Във всяка тишина се крие чудо.
Откакто се открихме с любовта ми,
когато бях отчаяна до Бога…
Тогава се научих да не спя и
светът смирих, а себе си – не мога.

 

Силвена Гоман

© Силвена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??