19.07.2011 г., 21:24 ч.

Обичам комари 

  Поезия » Пародии
895 0 0

Комари - нашите любими същества

Майка ви мръсна, комари гадни,
за кръв сте вечно жадни, 
всеки мой познат се възмущава,
че не е намерил начин да се защитава.
Да се защити от вас, гадняри,
щото смукате кръвта като ракията как смукат старите кръчмари,
кой, по дяволите, ви измисли вас, комари?? А?
Колко щеше да е по-добре, 
ако всеки жалък вид от вас умре!

© Звездимира Десподова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??