19.09.2006 г., 13:37 ч.

Обичам те! 

  Поезия
1002 0 1
Обичам те!....Тези думи теб те плашат,
когато неподплатени са с дела,
но как ли иначе да изкажа
това, което е в моята душа.

Единствено твоите ръце
търся плахо в нощта
единствено твоето лице
пробужда усмивката ми сутринта.

Празен е без теб деня ми
скучни са и вечерите ми
само, когато идваш в съня ми
се сбъдват моите мечти.

Знам, че щастието е вътре в мен
и трябва да се науча с него да живея,
но когато няма те до мен
за твоето щастие копнея.

Замислих се- навик ли е това
или просто обич безкрайна,
но когато живота сблъска
ме с хиляди лица
изпъкна твоето име като малка тайна.

Не зная как обичта си да покажа,
така че да не прекалявам с това,
не зная дали това,
което е в мен да го изкажа
и това,което е в моята душа.

За това тези тихи думи две
изречени на глас
разкриват моето сърце
и туй що тая в себе си аз.

© Елисавета Сиракова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??