2.11.2007 г., 15:09 ч.

Обичам те 

  Поезия
608 0 5

                                      И пак съм тук, и още те обичам,

                                      а някъде ме вика пак нощта,

                                      да тръгна ли? Луната е самичка,

                                      а чака обич, търси топлина.

                                      А аз съм тук и още те обичам,

                                      ръцете ми те търсят във нощта,

                                      от устните ми нежни думи тичат

                                      към твоето сърце, да го пленят.

                                      Но някъде далече ти остана,

                                      макар и да стоиш сега пред мен,

                                      безчувствен, мълчалив и недостъпен,

                                      ме гледаш с поглед каменен, студен.

                                      Но аз съм тук. И още те обичам,

                                      а някъде ме вика пак нощта,

                                      аз тръгвам си - отрекла се от всичко,

                                      при теб оставям само любовта.

                                     

© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??