24.09.2004 г., 0:20 ч.

Обичам те! 

  Поезия
2384 0 1
Обичам те!
Две думички толкова прости и
същевременно прекрасни,
като теб самия.
Обчам те!
Ти си в сърцето ми, в съзнанието ми,
в тялото ми, във всичките ми сетива,
както цветето не може без вода
така и аз не бих могла да
съествувам без теб.
Обичам те!
Сутрин се събуждам с мисълта за теб,
а вечер отново си в мислите ми преди да заспя.
Обичам те!
Във всички неща около мен виждам теб.
Когато гледам слънцето виждам
твоето горещо пулсиращо сърце,
когато гледамзвездите виждам
блясъка и невиността на очите ти,
когато когато усещам вятъра
усещам топлия дъх и аромата на мускус,
който се носи от теб...
Виждам те навсякъде,
дори в човека на спирката, който
небрежно чете вестника си,
виждам те как удобно облегнат
в кожения си фотьойл
четеш сутрешния вестник.
Обичам те!
Безсилна съм пред
чувствата си и
не мога да направя нищо,
освен да ти кажа,
че те обичам!

© Теодора Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Пред чувствата си съм безсилна,
    не мога нищо да направя
    освен да ти прошепна мило
    че, обичам те безкрайно.
    Това е просто една мимолетна импровизация на последните ти редове. Опитах да употребя максимално твои думи и да ги направя поне малко в ритъм и рима. Произведението ти е със силни, убедителни думи и чувства и ако го направиш с ритъм и рима, ще добие още по-голяма стойност според мен. Имаш доста потенциал, развивай го.
Предложения
: ??:??