26.10.2008 г., 13:50 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
849 0 3

Откри ме

някъде през нищото,

когато аз самата бях всичко и нищо.

Каза, че съм любов,

а аз казах, че съм птица.

Бях птица, но без криле,

не летях, просто вървях,

притаила дъх за „големия полет",

с теб разбрах,

че всеки ден е полет,

а полета с теб - живот.

Бях птица без глас,

задушена от човешката злоба,

но с теб разбрах,

че малко любов е отвара,

с теб разбрах, че летя,

че голям полет няма,

защото всеки полет с теб

е по-голям от големия,

с теб аз съм нещо,

а ти за мен си всичко!

Обичам те!!!

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??