Откри ме
някъде през нищото,
когато аз самата бях всичко и нищо.
Каза, че съм любов,
а аз казах, че съм птица.
Бях птица, но без криле,
не летях, просто вървях,
притаила дъх за „големия полет",
с теб разбрах,
че всеки ден е полет,
а полета с теб - живот.
Бях птица без глас,
задушена от човешката злоба,
но с теб разбрах,
че малко любов е отвара,
с теб разбрах, че летя,
че голям полет няма,
защото всеки полет с теб
е по-голям от големия,
с теб аз съм нещо,
а ти за мен си всичко!
Обичам те!!!
© Цвети All rights reserved.