29.12.2008 г., 17:59 ч.

Обичам те 

  Поезия
1381 0 5


Обичам те, безкрайно те жадувам.
Обичам всичко твое, и твоя грях целувам.
Обичам сълзите ти, те са ми приятни.
Обичам мислите ти, тихи, непонятни.

Обичам слънцето, що грее твойте устни.
Обичам вятъра, милувката ти вкусна.
Обичам полета на самотата тайна.
Обичам музиката от поток безкраен.

Обичам да си тук и да те няма.
Обичам да си жива и измамна.
Обичам да ме лъжеш, да си сива.
Обичам да ме топлиш, тъй красива.

Обичам те, не бързай да си тръгваш.
Обичам те, мечтата ми се сбъдна.


 

© Нико Ников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??