13.11.2009 г., 14:34 ч.

Обичам те 

  Поезия » Бели стихове
750 0 0

Как само бдиш над мен

и с нежност ме даряваш всеки ден.

Целувките ти правят чудеса -

истински щастлива съм жена.

 

Как да не те обичам ми, кажи,

щом виждам - влюбен си в мене и ти.

И цялата си обич искам да ти дам,

и сърцето си да ти отдам.

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??