Nov 13, 2009, 2:34 PM

Обичам те 

  Poetry » White poetry
755 0 0

Как само бдиш над мен

и с нежност ме даряваш всеки ден.

Целувките ти правят чудеса -

истински щастлива съм жена.

 

Как да не те обичам ми, кажи,

щом виждам - влюбен си в мене и ти.

И цялата си обич искам да ти дам,

и сърцето си да ти отдам.

© Джабула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??