19.08.2008 г., 19:49 ч.

Обичам те!!! 

  Поезия » Любовна
831 0 2

Обичам те!

Обичам те, искам да изрека!
Ти си част от моя живот,
ти влезе в моя свят
и вече си част от моето сърце!

Обичам те, искам да изрека
и на глас да кажа колко си ми скъп!
Искам ти пръв да узнаеш
за мъката в моето сърце,
което по теб страда,
че не те е виждало отдавна.

Обичам те, дори след теб да плача.
Обичам те, дори да те видя след години.
И пак ще те обичам силно,
както само аз умея, за да бъдеш ти щастлив.

Обичам те с любов от душа,
обичам те с душа, изпълнена с любов,
обичам те с влюбено сърце,
обичам те със сърце, любовта в теб разпознало.
Света през очите ти виждам
и теб желая все по-силно.


Гр. Хасково
06.10.2005 г./ 21:12 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти, Магдалена! Въпреки че стихотворението е писано много преди да срещна Мъжа, в когото съм влюбена, то по много точен начин изразява чувствата ми към моя любим мъж. Сега е моментът, в който ще му кажа, че го ОБИЧАМ, че той е ВСИЧКО за мен, че не си представям ЖИВОТА си без НЕГО...
  • обич е това...
Предложения
: ??:??