4.01.2008 г., 16:27 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
954 0 1

Посветено на Калоян

 

Не искам повече да съм сама!

Думите безсилни са сега!

Защо остави в мен да вали

дъжд от горчиви сълзи?

Да те забравя ли?

Не, не мога!

Не, не искам!

Не питай Ти, какво ми е в сърцето?

Защото знай, че Аз

ще те излъжа

за сълзите и болката в мен!

Теб обичам и без Теб

Аз не мога!

Не вярваш Ти,

че това така е.

Не вярваш Ти,

че мога Аз да те обичам!

И въпреки това,

това така е!

Не мога Аз

да не те обичам!

Обичам те!!!

© Сълза Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??