30.08.2008 г., 8:41 ч.

Обичам те 

  Поезия » Друга
656 0 15
С две думи, мила, мила мамо,
тихо, тихо те прегръщах...
С две думи плаках, плаках
безсълзно... надеждно... само...
С две думи, мила, мила мамо,
все те чакам... чакам...
Зная... сядаш тихичко до мен...
две думи шепнеш само...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??