31.10.2007 г., 17:04 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1057 0 14

Разпали огъня в мене

и като вятър се измъкна.

"Обичам те от много време",

каза и страха преглътна.

 

Това са думи две свещени.

Дано да знаеш ти това.

Изричат се спонтанно на моменти

и ни даряват с радост на мига.

 

Обичам те, макар да не го изричам.

Трудно превзе ти моето сърце.

Не съм лесна, не го отричам

и не искам да ме носиш на ръце.

 

Принцеса съм, но не изцяло

и не чакам нищо на готово.

Ще се боря да опазя любовта ни,

за да запазя малко от радостта си.

 

Обичай ме и не ме оставяй,

от това едва ли имам нужда.

Моля те, не ме забравяй,

не искам да ти бъда чужда.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??