21.09.2012 г., 14:20 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
985 0 4

Обичам те, мое лудо момиче,

сътворено не за светската скука.

Рушиш канони, правила

и не съдбата те повежда за ръка,

а ти дълбаеш си чертата,

която искаш да те води.


Натам към блянове, илюзии, забрава,

към унеса на опиати,

към бъдеще, което знаеш само ти

и няма дати.


Обичам те, мое лудо момиче,

с любов се налудувай,

а после, щом боли,

на мойто рамо поплачи,

не се срамувай.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??