Обичам те, защото си добра,
защото си божествено красива,
аз тебе мигом те избрах,
сърцето ми се влюби диво.
И обичта си няма да сменя,
не искам да се вричам в друга,
за всичките издигнал съм стена,
душата ми не можеш ли да чуеш.
Обичам те, защото си добра,
защото си божествено красива,
сега не мога огъня да спра..
и моля те: - От мен не си отивай!