Обичам те
1 Обичам те с всяка
бемчица и недостатък
и не мисля, че от това
животът ми ще стане по-кратък!
2 А напротив, знам,
че щом е с теб -
дори да бъдe твърд като лед,
пак ще е сладък като мед!
3 Обичам те така,
както никой друг не може
- знай това.
Обичах те преди,
обичам и сега
и така до края на света!
© Вики Всички права запазени