10.12.2005 г., 14:20 ч.

Обичам те... 

  Поезия
1523 0 3
Лека нощ,слънце мое!
Нека бъда твоята луна.
Светлината ми ще грее в сърцето ти,
за да те пази през нощта.

Деня дано да не идва
да ме запази вечно при теб.
С устни да галя тялото ти,
ръцете да те извайват,
дъхът ти да спре...
Обичам те...

Косите ми да гъделичкат теб.
В сърцето ти да оставя дълбоки следи
и никога,никога погледа да не е от лед,
мисълта все към мен да лети...
Обичам те...

Помни,когато дойде сутринта
сгушена в теб ще бъда,
ще се храня от твойта топлина
и все по-влюбен в мен ще бъдеш.

© Яна Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??