31.08.2008 г., 0:47 ч.

Обичам те 

  Поезия
843 0 15

Онази вечер исках да ти кажа

Бездомник е душата ми без теб

И тъжен сред приятелите даже

Че ставам мрачен и ленив поет

Аз имам тайни пориви копнежи

Мечти и идоли ти имаш знам

Тогава чуй зова ми безнадежден

Ела не искам да съм вече сам

© Пламен Рашков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??