Онази вечер исках да ти кажа
Бездомник е душата ми без теб
И тъжен сред приятелите даже
Че ставам мрачен и ленив поет
Аз имам тайни пориви копнежи
Мечти и идоли ти имаш знам
Тогава чуй зова ми безнадежден
Ела не искам да съм вече сам
© Пламен Рашков All rights reserved.
хубаво е...