12.12.2005 г., 21:54 ч.

Обичам те 

  Поезия
1276 0 3

Моето момиче, от къде излезе на пътя ми?
Бог ли те изпрати или моето желание се сбъдна?
Помни първите ни погледи,
как се влюбих в теб,
с твоите устни и ръце казах:"Здравей любов".
В тоя свят с теб усетих истинската любов,
но като дойде тоя ден,по дяволите,замина си от мен,
всичките птици замълчаха,
дърветата си губеха листата.
Последните ти думи ме убиха,
сякаш любовта ми се изгуби на морето сред вълните.
Вече знаех, че твоето сърце е затвор за мен,
накарай ме да лежа цял живот там.
Ако в целия свят имаш 10 обожатели,
знай, че единия от тях съм аз,
ако имаш 5 обожатели,
знай, че аз пак съм единия от тях,
ако имаш само един ообожател,
знай, че това съм аз,
ако нямаш обожатели,
знай, че аз съм умрял.
Знам, че всичко няма да стане както преди,
ама всеки ден ще минаваш през пътя на сърцето ми,
ще си заминаваш oт мен,
където и да си,
където и да отиваш,
ти все си била до мен.
Любовта ми към теб може да се качи на 77,
но няма да падне на 7, разбери го.
Каквото и да стане, за мен съществуваш само ти.
Искам пак да намеря в красивите ти очи любовта,
знам, че никога няма да ме остави огъня на любовта.
Искам да те обичам и така да живея.
Животът има край но любовта няма.
Обърнах гръб на живота,
опитвах всичко да те забравя, но не успях.
Ти без туй никога не разбра колко те обичам,
само аз и господ знаем.
Господи, вземи ми душата вече,
не искам да живея с тия грешки,
ОБИЧАМ ТЕ BABY,
Моля се на Господ:
Ако не в тоя свят,
в другия да ни събере.

на лил...от...мики

© Мики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??