14.02.2007 г., 11:52 ч.

ОБИЧАМ ТЕ!  

  Поезия
1227 0 12

Обичам те, защото си това, което

съм търсила под камък и дърво.

Обичам те, защото стопли ми сърцето

и ме прие със всичкото добро и зло.

 

Обичам те, когато тихо се усмихваш,

обичам те, когато свит до мене спиш.

Обичам те, дори когато ми се мръщиш,

обичам те, когато кисело крещиш.

 

Обичам нежната ти ласка сутрин,

Обичам топлината ти до мен,

Обичам плътните ти устни,

това, че си до мене всеки ден.

 

Обичам щракването на вратата,

когато вечер се прибираш у дома.

Обичам звънкия ти смях, когато

се нацупя, че оставяш ме сама.

 

Обичам те и знам, че няма

да ме оставиш без усмивка на лицето.

Обичам те, и в този свят за двама,

на тебе дадох си сърцето!

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??