4.03.2018 г., 22:35 ч.

Обичам те ела 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
347 0 2

Обичам те, ела.

Подай ръка!
Подай горещите си длани!
Докосни ме и живот ми дай
вечер съм умиращ лебед
денем, изгубвам се в самота...
Подай ръка!
Не искам да се изгубя
в този свят объркан.
Поведи ме към нашата пътека.
нежно говори ми за любовта
шепота ме кара да трептя...
Подай ръка!
Стопли ме с чувства сластни
накарай ме да кипне кръвта.
Не искам денят ми да е мъртъв.
не искам да изгарям в нощта...
Подай ръка!
Да вземеш дивият ми огън,
да вземеш мечтите и любовта
и ония топли чувства.
Не, не искам да съм сама.
Животът ми без тебе е тъжна самота.
Подай ръка!
Радвай се на обичта ми светла,
защото шепота повтаря.
ОБИЧАМ ТЕ, ЕЛА.

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??