4.12.2019 г., 22:20 ч.

Обичам те (мезотичен акростих) 

  Поезия » Любовна
609 1 3

Сънено утротО изгрява,
събрало  в сеБе си безброй мечти
изгревът със Искреност беляза
и  като  бисерЧе в тъмното блести.
Ела при мен, Аз ще те погаля
с топлина  от Меки длани изгори!

 

И нека нежно Тялото да опознаваш
единствен ни  Е този кратък миг!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??