5.03.2009 г., 12:12 ч.

Обичам те още... 

  Поезия » Любовна
812 0 1

03.03.2009

 

Не ме моли! Отдавна уморих се да прощавам,

за никого не искам вече да боли.

Не ме моли! Любов назаем вече не раздавам,

отивай си, за нищо повече не ме моли!

 

Отдавна трябваше да спра да те обичам

и трябваше да спра да се раздавам,

по-трудно е сега от теб да се отричам,

по-лесно е отново обич да ти давам.

 

Исках за тебе да спре да боли

и да не търся твойте устни нощем.

Исках за теб да не роня сълзи,

но въпреки всичко обичам те още...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??