13.02.2007 г., 21:31 ч.

Обичам те (валентинка) 

  Поезия
1215 0 5
         
О
гън си ти в моята кръв
Блян си ти за моята плът
Искра гори щом си до мен
Чувства силни бликат в мен
Аз живота си ти подарявам
Моето сърце ти аз отдавам

Тебе искам само на света
Единствен ти и любовта!

/хрумна ми за утрeшния празник/

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??