27.12.2008 г., 9:03 ч.

Обичам теб 

  Поезия
697 0 2
Обичам да гледам в душатата ти,
прозрачно чиста, бяла, волна...
Обичам да гледам устните ти,
не, когато говориш,
а тогава, когато се смееш...
Обичам да гледам очите ти,
плачещи когато си тръгвам...
Обичам да притискам ръка до сърцето ти,
за да усещам, че там съм и аз...
Там е моето място...
Обичам да усещам
как трепери ръката ти,
когато търсиш пътя към моите две...
Обичам да заспивам до теб,
за да мога всяка сутрин да се будя до теб...
Обичам... ОБИЧАМ ТЕБ!

© Илияна Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • страхотно е това....нямам думи....
  • много нежно стихотворение, Илияна! красива е любовта, която изпитваш!
Предложения
: ??:??