25.10.2007 г., 22:51 ч.

ОБИЧАНЕ 

  Поезия
556 0 9

 

Срещнах те, за да се науча на обичане.
(Дори не съм копняла за сърдечност.)
В ръцете ти, крилата ми като на птиче,
разперих в самотните си вечери.

Почувствах те във себе си, тук, в ляво.
(Жаждата за обич е моето безумство.)
Постелих чувствата си като нежно одеяло,
за да седнеш и мъничко да си починеш.

Срещнах те, за да се науча на обичане,
а болката е само тъжно примирение.
Сега съм тук след дълго скитане,
а за после ще му мислим с времето!

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??