14.02.2020 г., 10:44 ч.

Обичаш ли ме? 

  Поезия » Друга
246 0 0

Бях добре, преди да ограбиш сърцето ми като златна мина
Знам, че трябва да намеря друг начин, защото ...

 

Начинът, по който ме обичаш, се чувства като омраза
Така че трябва да съм луд, ако остана

 

Така че ми кажи...

 

Защо правиш нещата, които правиш?
Защо трябва да си толкова сложна?
Виж през какво ме подложи
Може би сърцето ми е построено за разбиване

Да си падна по теб е моето най-голямо съжаление и се питам: "Обичаш ли ме?"

© Емил Богданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??