8.05.2007 г., 10:37 ч.

Обичаш ме 

  Поезия
870 0 6

Не си мисли,
че съм безлична.
Нима, че ме заглеждат,
не личи!
Не се лъжи -
на друга не приличам,
със мойте хитрини
съм нетипична.
Направо те влудявам -
не спори!
Не ме лъжи!
Не съм ти безразлична!

Не ме лъжи...
Леглото знае колко ме обичаш...

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??