May 8, 2007, 10:37 AM

Обичаш ме 

  Poetry
822 0 6

Не си мисли,
че съм безлична.
Нима, че ме заглеждат,
не личи!
Не се лъжи -
на друга не приличам,
със мойте хитрини
съм нетипична.
Направо те влудявам -
не спори!
Не ме лъжи!
Не съм ти безразлична!

Не ме лъжи...
Леглото знае колко ме обичаш...

© Татяна Начкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??