23.08.2009 г., 23:07 ч.

Обичаш ме дотук 

  Поезия » Любовна
854 1 19

                      По Г. Константинов

По пътя уж един и същ,

как ли да свържем двата края?

Ти търсиш проспериращ мъж,

а аз какво да обещая!?

 

Обичаш ме дотук.

И пак кроиш ми изневяра.

Отново те очаква друг

на ъгъла, със хонорара.

Ех, мамка, мамката му стара!

Обичаш ме дотук.

 

Не мога да платя ни с чек,

ни в брой, ни с нищо като оня.

Аз вече съм един човек

без сили, скъпа, да те гоня.

Обичаш ми дотук.

 

И отминават твойте крачки.

Изглежда, нямам избор друг.

Като си нямам, нямам пачки –

обичаш ме дотук.

До тук!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??