4.09.2010 г., 23:26 ч.

Обичаше не нея... 

  Поезия » Еротична
2099 0 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Обичаше не нея...

/ по Дан Кешон /

От приказки дойде и беше със такси,
със еротични думи и бе дори красив...
На устните горчеше поредната му спирка...
Обичаше не нея... Обичаше ù свирките...

Той просто я целуна. Гърдите не пропусна.
Онази нежна струна. Към нея език спусна...
Разбираше живота и тъпото му дъно.
Измъкна си хобота, а тя пък се изпъна.

Не беше Ангел, не - и Дяволът не беше.
Той бързаше за вкъщи и стойките редеше.
Той също беше влюбен, но по-отдавна беше...
Сега се бе изгубил и просто си е...ше...

Да се прости със него бе непосилен труд
и всеки път в антрето тя казваше му: "Good!".
На устните горчеше поредната му спирка...
Обичаше не нея... Обичаше ù свирките...

 

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Великолепно е, харесвам афоризмистичното ти мислене, има логика в него!
    Аплодисменти от мен!
  • Интересно. И предполагам в много случаи вярно.
  • За да станеш лирик, трябва да си бил циник!
    Искам да ви питам " Кънчо Путкадеров" на Пеню Пенев порнография ли е или еротика, А ?!
    Ваш: Зем.
  • Браво,ZEMEDELEC Добре си прекопал платената любов
  • Лошото е , че често в живота става така....
    Написано до болка откровено!
  • ....и това го има! Damn!
Предложения
: ??:??