3.12.2007 г., 13:26 ч.

Обичта към тебе няма да загасне 

  Поезия » Друга
779 0 11

Ти си тръгна от живота някак тъй внезапно,

но остави във живота ни своята пътека.

Обичта към тебе, татко, няма да загасне.

Мъката във нас разгаря пепелища страшни.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??