Dec 3, 2007, 1:26 PM

Обичта към тебе няма да загасне 

  Poetry » Other
780 0 11

Ти си тръгна от живота някак тъй внезапно,

но остави във живота ни своята пътека.

Обичта към тебе, татко, няма да загасне.

Мъката във нас разгаря пепелища страшни.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??