2.03.2017 г., 19:10 ч.

Обичта ще води 

  Поезия » Любовна
280 0 2

След слънчев лъч пристъпваме
по Лунната пътека.
Да бъдем смели,
обичта ще води.
Ще ни упрекват,
гняв ще има и омраза...
Ще огорчим, сърца ще нараним.
Дори да си останем много неразбрани,
кураж ще трябва за да продължим.
Горест с вяра и души осъдени
с едничката любов ще защитим.


Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??