17.06.2008 г., 12:03 ч.

Обида 

  Поезия » Друга
776 0 12
В коси на русалка, тюркоазено сини,
трепереха гневни безброй раковини,

вълните се кискат - безсрамни кокетки,

във мрежите старец втъка грешни плетки,

морето преглътна бездънна обида,
зарови я с пясък, беляза я с мида...

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??