22.04.2016 г., 8:18 ч.

Обикновена приказка 

  Поезия
554 0 1

Не се натъкнах на любов,

на този свят не слязох с песен,

и виждам няма еднорог,

като във приказките, и съм бесен!

Че трябва да се боря не с ламя,

и не със върколаци, динозаври,

а с прости хора, със света,

и даже няма да получа лаври.

През три гори, знам няма замък,

и вещицата не закусва със деца.

Тя е най-обикновена баба,

която си живее във гора.

А принцесата - опазил Господ!

По-добре да имаше ламя...

И  гледайки  с почуда всичко земно

чувствам, че поникват ми крила.

© Стела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесах. Но на мен щяха да ми поникнат рога, по-скоро..
Предложения
: ??:??