21.03.2009 г., 16:04 ч.

Облачно съзвездие 

  Поезия » Любовна
472 0 9

С полъх ветрен търся корен,

вая форми с нежен поглед,

раждам плод със чувство,

вдъхвам сочен привкус.

Точно с моя огън лумваш,

с живи сили всяко утро,

точно с моя точен тон,

съмваш, звънваш омагьосан

с женската ми същност-

флагман в твоето съзвездие,

път пресечен с тяло и емоция,

звук - на първа капка облачна...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??