8.11.2017 г., 19:29 ч.

Облак 

  Поезия » Пейзажна
930 1 5

Гледам аз към облака, 

чудя се как ли е създаден,

мисля, мисля, но не знам, 

и накрая си признах.

 

Чудя как да хвана,

рима с този облак,

като риба. 

 

Чудя, чудя и казах, 

ще го кръстя малък рак. 

© Хриси Миланова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??