1.04.2015 г., 0:12 ч.

Облак 

  Поезия
385 0 0

Има дни, в които съм облак.
И така ми се иска да завали.
Да скрия сълзите си в мрак.
И само тихичко да ме боли.
Да се наплача и да не казвам
на никого защо и за какво.
Да споделям сълзите отказвам.
Раненото птиче е все само.
Да отлетя надалеч, да избягам
и чак сутринта да се върна.
Нощта е направена за забравяне.
Сама себе си ще прегърна.
По-добре наоколо хора да няма.
Никой не обича буреносните облаци.
Само ден-два и после минава.

 

Но и тази нощ отново съм облак.

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??