23.07.2013 г., 16:41 ч.

Обороти 

  Поезия » Друга
605 0 14

 

                         

                            ОБОРОТИ

 

                            Животът ми забавя ход.

                            Сега е мъдро колело.

                            Наслада - всеки оборот.

                            Било, каквото е било...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??