10.03.2013 г., 14:58 ч.  

Обозрение 

  Поезия » Философска
352 0 0

Обозрение



И пак прелиствам хиляди бележки,
записани във моята душа,
Откривам мисли, чувства или грешки..
Нима белязах своята съдба?

Помислих, че живота ще прелива
от чувства, мъки или суета
и вярвах, че ще бъда най-щастлива,
когато следвам своята звезда!

Аз ден след ден живеех със мечтата
да виждам, да откривам брегове,
да гледам гордо все към небесата
и да съзиждам свои светове!

Понесена в Вселенска суматоха
в живота бурен, дързък и суров,
на колене не падам пред пройдоха
и не поглеждам в буренясал ров!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??